Всеки детайл от сватбената визия на жената е от значение, за да се чувства неотразима на този специален ден. В сватбен салон за красота Мелани обръщаме специално внимание на перфектния маникюр на булката.

Той е изключително важен елемент от цялостното впечатление за излъчването на булката. Всички погледи и прожектори по време на тържество са насочени към младоженците, поставянето на брачните халки, а булката носи и букет, затова маникюрът й трябва да бъде безупречен и неповторим.

Какво е една жена без идеален маникюр? Дори и да не харесвате дълги нокти, то формата им трябва да бъде красива, а плочката задължително лакирана, за да имате целия блясък на една истинска жена.

Класическият вариант за ноктите на булките е френският маникюр. Нащият екип от специалисти ще избере старателно декорациите за да бъдат в съвършен синхром с булченската Ви рокля и сватбения Ви букет.

Ако предпочитате детайли в сребристо или златно, с брокат, лак за декорация или камъчета, ще ви помогнем да съобразите нюансите с благородния метал на бижутата и сватбените халки.

маникюр-маса
В сватбен салон за красота Мелани Ви предлагаме:
Булчински маникюр
Ноктопластика
Булчински педикюр

Разгледай галерията със снимки